Watt & Volt (17062015)

Share This Post

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «WATT AND VOLT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΜΟΡΦΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και το διακριτικό τίτλο «WATT AND VOLT A.E.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, οδός Λεωφόρου Κηφισίας αρ. 217Α, κατέθεσε την 8η Ιουνίου 2015 στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας αίτηση τροποποίησης της υπ’ αριθμ. ΑΠΟΦ. ΡΑΕ 96/2015 άδειας προμήθειας φυσικού αερίου που κατέχει σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 1, εδ. β του Κανονισμού Αδειών Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β’ 464/2010). 

Όποιος θεμελιώνει έννομο συμφέρον, δύναται, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από την παρούσα δημοσίευση στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ, να υποβάλει ενώπιον της ΡΑΕ αιτιολογημένες αντιρρήσεις σχετικά με την υποβληθείσα αίτηση τροποποίησης.

Περίληψη της αιτούμενης τροποποίησης σύμφωνα με τη WATT AND VOLT Α.Ε. :

«Περίληψη της τροποποίησης της Άδειας Παροχής Φυσικού Αερίου της εταιρείας “WATT AND VOLT A.E.”

(άρθρο 15 παρ.2 του Κανονισμού Αδειών Φυσικού Αερίου)

«Η εταιρεία “WATT AND VOLT A.E.” χορηγήθηκε Άδεια Παροχής Φυσικού Αερίου από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Ρ.Α.Ε.), δυνάμει της με αριθμό 96/2015 Απόφασης.

Σύμφωνα με το άρθρο 15 παρ. 1(β) του Κανονισμού Αδειών Φυσικού Αερίου, ο κάτοχος της άδειας οφείλει να υποβάλει αίτηση για την τροποποίηση της Άδειάς του, σε περίπτωση, μεταξύ άλλων, της αλλαγής της μετοχικής σύνθεσής του.

Η αίτηση για την τροποποίηση κατατίθεται, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 15 παρ. 1 (β) του Κανονισμού Αδειών Φυσικού Αερίου, αναφορικά με τις παρακάτω αλλαγές στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας “WATT AND VOLT A.E.”:

  1. Έξοδος της εταιρείας “MINDJET LIMITED” από μέτοχο,
  2. Αύξηση του ποσοστού του μετόχου Αναστάσιου Παπαναγιώτου στην εταιρεία “WATT AND VOLT A.E.”.

Σε συνέχεια των ανωτέρω αλλαγών οι μέτοχοι της εταιρείας ‘WATT AND VOLT A.E.”  και τα ποσοστά τους διαμορφώνονται ως εξής:

METOXIKH ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΟΣΟΣΤΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 51%
PUEBLO TRADING LTD 40%
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 9%
Print Friendly, PDF & Email