Ξεκίνησε τη λειτουργία της η νέα ιστοσελίδα της ΡΑΕ

Share This Post

Η ΡΑΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας της νέας,  ανανεωμένης ιστοσελίδας της. Ο σύνδεσμος www.rae.gr έχει ανανεωθεί με λιτό και σύγχρονο σχεδιασμό, και σκοπό να παρέχει ευκολότερη περιήγηση στους χρήστες και βελτιωμένη λειτουργικότητα από όλα τα μέσα πρόσβασης (υπολογιστή, κινητό, ή tablet).

Στη νέα ιστοσελίδα της ΡΑΕ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις ενεργειακές αγορές, το ρόλο και τις λειτουργίες της ΡΑΕ, καθώς και σειρά χρήσιμων ανακοινώσεων για αδειοδοτήσεις, αποφάσεις και διαβουλεύσεις.

Παράλληλα μπορείτε να δείτε τρία ιδιαιτέρως χρηστικά ηλεκτρονικά εργαλεία και συγκεκριμένα τον Γεωπληροφοριακό Χάρτη με τα γεωχωρικά δεδομένα των ΑΠΕ, το Εργαλείο Σύγκρισης Τιμών όπου οι καταναλωτές μπορούν να συγκρίνουν το ανταγωνιστικό σκέλος των προσφερόμενων τιμολογίων, καθώς και το Ηλεκτρονικό Μητρώο Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από ΑΠΕ και ΣΗΘΥΑ που διευκολύνει σημαντικά τους αιτούντες με τις διαδικασίες της αίτησης τους.

Τηρώντας τη φιλοσοφία της για διαβούλευση με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, η ΡΑΕ θα κρατήσει τη νέα ιστοσελίδα σε πιλοτική λειτουργία έως και την 31η Μαρτίου και καλεί τους χρήστες της να καταθέσουν στο αντίστοιχο διάστημα τυχόν προτάσεις τους στο info@rae.gr για αλλαγές που θα μπορούσαν να βελτιώσουν περαιτέρω την εμπειρία και χρηστικότητα της ιστοσελίδας στη νέα της μορφή.

Print Friendly, PDF & Email