Ορισμός του ποσοστού Χ% του μεριδίου λιανικής προμήθειας και Α% των ποσοτήτων ενέργειας που περιλαμβάνονται στις επικυρωμένες Δηλώσεις Προγραμμάτων Φυσικής Απόληψης και που αντιστοιχούν σε ποσότητες ενέργειας επί συναλλαγών Ενεργειακών Χρηματοπιστωτικών Μέσων για το έτος 2022, σύμφωνα με τις διατάξεις της υποενότητας 4.4.2.2 του Κανονισμού Λειτουργίας της Αγοράς Επόμενης Ημέρας & Ενδοημερήσιας Αγοράς και του άρθρου 18 παρ. 6 του Ν. 4425/2016, όπως ισχύουν.

Share This Post

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, σε άσκηση των αρμοδιοτήτων της σύμφωνα με τις διατάξεις της υποενότητας 4.4.2.2 του Κανονισμού Λειτουργίας της Αγοράς Επόμενης Ημέρας & Ενδοημερήσιας Αγοράς και του άρθρου 18 παρ. 6 του Ν. 4425/2016, όπως ισχύουν, δημοσιοποιεί την υπ’ αριθμ. 1014/2021 Απόφασή της σχετικά με τον ορισμό του ποσοστού Χ% του μεριδίου λιανικής προμήθειας και Α% των ποσοτήτων ενέργειας που περιλαμβάνονται στις επικυρωμένες Δηλώσεις Προγραμμάτων Φυσικής Απόληψης και που αντιστοιχούν σε ποσότητες ενέργειας επί συναλλαγών Ενεργειακών Χρηματοπιστωτικών Μέσων για το έτος 2022.

 

Η εν λόγω Απόφαση έχει ήδη αποσταλεί προς δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο, και δημοσιοποιείται σήμερα για την άμεση ενημέρωση της αγοράς.

Print Friendly, PDF & Email