Ανακοίνωση της ΡΑΕ σχετικά με το αίτημα τροποποίησης της άδειας προμήθειας ΦΑ της εταιρείας «ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.», ως προς την επωνυμία της εταιρείας.

Share This Post

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΗΡΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» και διακριτικό τίτλο «ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.», η οποία είναι κάτοχος Άδειας Προμήθειας Φυσικού Αερίου, που χορηγήθηκε με την υπ’ αριθ. 870/2012 Απόφαση ΡΑΕ όπως τροποποιήθηκε με τις υπ’ αριθμ. 1115/2019 και 139/2022 Αποφάσεις ΡΑΕ, υπέβαλε αίτηση τροποποίησης (ΤΡ-03125/8.03.2022) της Άδειας Προμήθειας Φυσικού Αερίου, σύμφωνα με τον Κανονισμό Αδειών Φυσικού Αερίου (ΦΕΚ Β’3430/17.08.2018), η οποία αφορά στη μεταβολή της επωνυμίας της Εταιρίας από «ΗΡΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» και διακριτικό τίτλο «ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.» σε «ΗΡΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» και διακριτικό τίτλο «ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.».

Όποιος θεμελιώνει έννομο συμφέρον, δύναται, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ, να υποβάλει ενώπιον της ΡΑΕ αντιρρήσεις σχετικά με την υποβληθείσα αίτηση, κατά τα προβλεπόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία, οι οποίες θα συνοδεύονται από όλα τα αναγκαία στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς του.

Print Friendly, PDF & Email