Ανακοίνωση της ΡΑΕ σχετικά με το αίτημα τροποποίησης της άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από συμβατικό σταθμό (ΑΔ-00006) της εταιρείας «ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», ως προς τη μετοχική σύνθεση και την επωνυμία της εταιρείας.

Share This Post

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΗΡΩΝ ΘΕΡΜΟΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», η οποία είναι κάτοχος της υπ’ αριθ. πρωτ. ΥΠΑΝ Δ5/ΗΛ/Γ/Φ28/5/10048/01.06.2001 (ΡΑΕ ΑΔ-00006) άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 187,462MW από συμβατικό σταθμό στη θέση «Άγιος Νεκτάριος Χαραϊντίνι», του Δήμου Θηβαίων στο νομό Βοιωτίας, ως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, υπέβαλε αίτηση τροποποίησης (ΤΡ-03124/8.03.2022) της Άδειας Παραγωγής, η οποία αφορά στη μεταβολή της μετοχικής σύνθεσης της εταιρείας σε «ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» 100% και στη μεταβολή της επωνυμίας της Εταιρίας σε «ΗΡΩΝ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» και διακριτικό τίτλο «ΗΡΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε.».

 

Όποιος θεμελιώνει έννομο συμφέρον, δύναται, εντός αποκλειστικής προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευση στην ιστοσελίδα της ΡΑΕ, να υποβάλει ενώπιον της ΡΑΕ αντιρρήσεις σχετικά με την υποβληθείσα αίτηση, κατά τα προβλεπόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία, οι οποίες θα συνοδεύονται από όλα τα αναγκαία στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς του.

Print Friendly, PDF & Email