Δημόσια Διαβούλευση της ΡΑΑΕΥ επί της πρότασης του Διαχειριστή του ΕΣΦΑ σχετικά με τις δημοπρασίες κατανομής Μεταφορικής Ικανότητας Παράδοσης στα νέα Σημεία του ΕΣΜΦΑ Αμφιτρίτη και Κομοτηνή – ΔΕΣΦΑ / IGB

Share This Post

Σε συνέχεια της από 5.5.2023 Δημόσιας Διαβούλευσης της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας αναφορικά με τη διάθεση Μεταφορικής Ικανότητας στα Σημεία Εισόδου του Εθνικού Συστήματος Μεταφοράς Φυσικού Αερίου «Νέα Μεσημβρία» και «Κήποι» για το έτος φυσικού αερίου 01.01.2024 – 31.10.2024, η Αρχή θέτει σε δημόσια διαβούλευση την υπ’ αριθμ. πρωτ. ΡΑΕ Ι-350555/17.05.2023 εισήγηση του Διαχειριστή του ΕΣΦΑ, ΔΕΣΦΑ Α.Ε., σχετικά με τις δημοπρασίες για την κατανομή Μεταφορικής Ικανότητας Παράδοσης στα νέα Σημεία του ΕΣΜΦΑ Αμφιτρίτη και Κομοτηνή – ΔΕΣΦΑ / IGB.

Η δημόσια διαβούλευση θα διαρκέσει έως και την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις απόψεις τους στη ΡΑΕ με ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση gasconsultation@rae.gr ή εγγράφως, με κοινοποίηση στον ΔΕΣΦΑ Α.Ε., εφόσον το επιθυμούν.

Με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν. 2690/1999, ΦΕΚ Α’ 45) και λαμβάνοντας υπόψη τους σκοπούς της διαφάνειας και της πλήρους ενημέρωσης των ενδιαφερομένων, που εξ ορισμού επιδιώκονται και επιτυγχάνονται μέσω της δημόσιας διαβούλευσης, η ΡΑΕ θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση καθώς και το περιεχόμενο των σχετικών εγγράφων, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο συμμετέχων αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, επικαλούμενος και τεκμηριώνοντας σχετικά ειδικό λόγο, που άπτεται εμπορικού – επιχειρηματικού απορρήτου.

Print Friendly, PDF & Email